TE KOOP
 
Volledig gerenoveerde woning met 5 slaapkamers - HECHTEL-EKSEL - € 487.000
Algemeen

Prijs : € 487.000

Adres : Ekselsebaan 17

Gemeente : HECHTEL-EKSEL

Bouwtype : Open

Bewoonbaar opp. : 272 m2

Oppervlakte perceel: 796 m2

Aantal slaapkamers : 5

Bouwjaar : 1961

Kadastraal inkomen : 1075

Omschrijving

Welkom bij deze prachtige woning in het charmante Hechtel-Eksel, een ideale woonomgeving voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte en comfort. Deze vrijstaande woning biedt een royale woonoppervlakte van 272m² op een perceel van 796m². Met 5 ruime slaapkamers en 2 moderne badkamers, is er voldoende ruimte voor het hele gezin. Er is tevens nog een bureelruimte op het gelijkvloers aanwezig die perfect kan worden ingericht als 6e slaapkamer.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd door een ruime en lichte hal die direct een gevoel van thuis geeft. De woonkamer is elegant ingericht en biedt een gezellige zithoek met veel natuurlijk licht dankzij de grote ramen. De moderne en nieuwe keuken is een droom voor elke kookliefhebber. Uitgerust met hoogwaardige apparatuur en een royaal kookeiland, biedt deze keuken zowel functionaliteit als stijl. Op het gelijkvloers is er tevens een berging én ruime wasplaats aanwezig.

De vijf slaapkamers bieden elk een oase van rust en comfort. De hoofdslaapkamer bevindt zich op het gelijkvloers. De twee eigentijdse badkamers, waarvan één voorzien op het gelijkvloers, zijn fraai afgewerkt en voorzien van alle gemakken.

Bovendien zijn er 14 zonnepanelen aanwezig (370 WP) dewelke zorgen voor een sterk EPC, is er géén asbest aanwezig en voldoet de elektrische installatie aan de huidige normen.

Buiten geniet u van een onderhoudsvriendelijke tuin, ideaal voor ontspanning en buitenactiviteiten. Hoewel de woning geen garage heeft, is er voldoende parkeergelegenheid op het perceel.

Dichtbij alle voorzieningen en met een uitstekende verbinding naar omliggende steden, biedt deze woning in Hechtel-Eksel het perfecte evenwicht tussen rustiek wonen en moderne gemakken. Mis deze unieke kans niet en plan vandaag nog uw bezichtiging!

Meer informatie
Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht : Ja

Bouwvergunning : Ja

Verkavelingsverg. : Ja

Juridische besl. : Nee

Bestemming : Woongebied

EPC: 113

Unieke code: 20240701-0003299101-RES-1

Voorkooprecht mogelijk : Nee

Erfgoed : Geen

Overstromingsgevoelig : Nee

Overstromingsgebied P-score : Klasse A

Overstromingsgebied G-score : Klasse A

Comfort

Verwarming : Aardgas

Beglazing : Driedubbel

Raamkozijnen : Pvc

Keuken : Hyper-geïnstalleerd

Google maps
Energieverbruik
113

Toch op zoek naar iets anders?
Laat ons weten wat je zoekt en wij vinden het voor jou!

Zoekt u een nieuw kot?
Wij helpen u om het huidige te verkopen.