Nieuwbouw
 
Project: Park Gijsen - LEOPOLDSBURG Goed Gebuurd
Appartement eerste verdieping - € 234.000
Algemeen

Prijs : € 234.000

Kadastraal ink : 0

Aantal slaapkamers : 2

Adres : Marnix Gijsenstraat

Totaal oppervlak : 90.79 m2

Omschrijving

Park Gijsen bestaat uit 2 gebouwen met elk 15 BEN- appartementen.

Beide gebouwen zijn voorzien van een lift en staan maar liefst 22 meter van elkaar zodat de privacy voor iedereen gegarandeerd is. De 2 fases zijn samen goed voor:
  
  • 10 gelijkvloerse appartementen met een terras en een kleine private tuin,

  • 16 appartementen op niveau 1 en 2 met een terras

  • 4 penthouses op de bovenste verdieping.

Met een keuze uit één, twee of drie slaapkamers en bewoonbare oppervlaktes die variëren tussen 67 en 118 m², heeft Park Gijsen een mooi aanbod: voor ieder wat wils.

Behalve een diverse keuze heeft dit unieke project nog heel wat troeven. Naast een handige ondergrondse parkeergarage en een gedeelde fietsenstalling geniet u van een fraai aangelegde centrale tuin met wandelpaden, een prachtige waterpartij en een ruim grasveld. Zowel in dit park als in de rustige straten rondom Park Gijsen hebben uw kinderen meer dan voldoende ruimte om naar hartenlust veilig te spelen

Dichtbij alles

Wonen in Park Gijsen betekent wonen op wandelafstand (op amper 500 meter) van grote supermarkten, waaronder Albert Heijn, Aldi, Lidl, Prik & Tik en Hubo.
Maar je woont ook kort bij de nodige ontspanningsmogelijkheden. Of het nu de natuur van het kanaal van Beverlo is of het centrum van Leopoldsburg met zijn winkels, restaurants en culturele voorzieningen.

Om het centrum, diverse scholen en het station van Leopoldsburg te bereiken hoeft u slechts 5 minuten te fietsen en kan u handig gebruik maken van een zachte doorsteek van het project naar de Lommelsesteenweg.


Duurzaam en toekomstbestendig

In Park Gijsen staat duurzaamheid centraal. Alle BEN-appartementen zijn uitgerust met de nieuwste technologieën op het gebied van energie-efficiëntie, zoals warmtepompen en zonnepanelen.
Het project heeft een indrukwekkend E-peil van E20 of lager, wat betekent dat u niet alleen bijdraagt aan een gezondere en ecologische leefomgeving, maar ook profiteert van lagere energiekosten én een hogere doorverkoopwaarde in de toekomst !

Bovendien zorgt een innovatief centraal systeem voor het hergebruik van regenwater voor toiletten en eventueel ook wasmachines. Wadi’s zorgen daarnaast voor een natuurlijke infiltratie van het overige regenwater.

Elegante en eigentijdse architectuur

Park Gijsen is ontworpen door architectenbureau Architectuur +, onder leiding van Sven Coppens. De moderne architectuur, gecombineerd met industriële elementen en een chique afwerking van kolenzwarte bakstenen met blauwe kleurnuances, geeft de gebouwen een elegante en eigentijdse uitstraling.
Elk detail is zorgvuldig overwogen om een harmonieuze en aantrekkelijke woonomgeving te creëren.

Ieder appartement is voorzien van ruime balkons en terrassen, waardoor u kunt genieten van het buitenleven vanuit het comfort van uw eigen wooneenheid. De woonruimtes in Park Gijsen zijn ontworpen met het oog op luxe en comfort. De ruime, open indeling wordt dankzij de grote ramen overspoeld met natuurlijk licht.

Meer info over deze leuke woonplek? Bel ons gerust op 011 34 34 34

  
Meer informatie
Stedenbouwkundige informatie

Voorkooprecht : Nee

Bouwvergunning : Ja

Verkavelingsvergunn : 1

Juridische beslissing : In aanvraag

Bestemming : Woongebied

Unieke code:

E-Peil: 200

Comfort

Verwarming : Warmtepomp met zonnepanelen

Beglazing : Dubbel

Raamkozijnen : pvc

Keuken : Open keuken

Lift : Ja

Documenten:
Google maps

Toch op zoek naar iets anders?
Laat ons weten wat je zoekt, en wij vinden het voor jou!

Zoek jij een nieuw kot?
Wij helpen jou om het huidige te verkopen.